Informatie en tips

Hoe installeer je tweedehands zonnepanelen?

Het installeren van tweedehands zonnepanelen is niet veel anders dan het installeren van nieuwe panelen. Echter, het is wel belangrijk om te zorgen dat je de juiste onderdelen en accessoires hebt voor de installatie.

   1. Verzamel de juiste onderdelen: Voordat je begint met de installatie, is het belangrijk om te zorgen dat je de juiste onderdelen hebt, zoals bevestigingsmateriaal en draden.

   1. Bepaal de locatie: Kies een locatie waar de zonnepanelen het meest efficiënt kunnen werken. Hierbij moet je rekening houden met factoren zoals de richting van de zon en eventuele obstakels zoals bomen of gebouwen.

    1. Installeer de panelen: Wanneer je de locatie hebt bepaald, kun je de panelen installeren. Hierbij is het belangrijk om te zorgen dat de panelen stevig bevestigd zijn en op de juiste manier zijn aangesloten op de omvormer en elektriciteitsnet. 
    

   Vervoer van Zonnepanelen

   Het is van groot belang om de zonnepanelen op een veilige en verzorgde manier te vervoeren. Wij helpen graag bij  het inladen van de zonnepanelen en bieden de mogelijkheid om de installatie af te halen. 

   De meest gebruikelijke en praktische vervoersmiddelen voor deze panelen zijn:

    • Aanhanger
    • Bus
    • Kleine vrachtauto 
    • Stationwagen