Over ons

Wij als Vaande zijn een betrouwbare partner als het gaat om het leveren van een betaalbare en kwalitatieve oplossing op het gebied van zonnepanelen. Ons bedrijf focust zich op kwaliteit en service van zowel onze producten als onze diensten. Ons streven is daarom dan ook om kwalitatieve installaties te leveren die nog vele jaren meegaan.

Als een relatief jong bedrijf in de zonnepanelensector hebben wij al snel een goede reputatie opgebouwd door onze betrouwbare producten en diensten. Zo bieden wij onze klanten verschillende opties om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Het is van groot belang dat gebruikte zonnepaneelinstallaties van goede kwaliteit zijn en nog vele jaren meegaan. Dit is niet alleen belangrijk voor de klant, maar ook voor het milieu. Door gebruik te maken van gebruikte zonnepaneelinstallaties wordt er immers minder afval geproduceerd en wordt er minder materiaal gebruikt om nieuwe installaties te maken. Dit is goed voor het milieu en draagt bij aan een duurzamere toekomst.

 

Vaande begrijpt het belang van duurzaamheid en daarom is het bedrijf toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige gebruikte zonnepaneelinstallaties. Om dit te bereiken wordt er veel tijd en moeite gestoken in het testen en controleren van alle artikelen. Vaande zorgt er namelijk voor dat alle onderdelen van de installatie nog goed functioneren en dat er geen beschadigingen zijn die de werking van de installatie kunnen beïnvloeden. Door deze uitvoerige controle kan Vaande garanderen dat de installaties nog vele jaren meegaan en dat de klant waar voor zijn geld krijgt.

Ook begrijpen wij dat de klant graag wil weten wat hij koopt voordat hij een aankoop doet. Daarom biedt ons bedrijf de mogelijkheid om de installatie werkend te zien tijdens een bezichtiging. Tijdens deze bezichtiging kan de klant zien hoe de installatie werkt en kan hij ervaren of de installatie aan zijn wensen voldoet. Op deze manier kan de klant een weloverwogen beslissing maken voordat hij tot aankoop overgaat.

Vaande is er trots op dat het bedrijf kan bijdragen aan een duurzamere toekomst door het aanbieden van gebruikte zonnepaneelinstallaties van goede kwaliteit. Het bedrijf begrijpt dat het belangrijk is om de levensduur van zonnepaneel installaties te verlengen en zo bij te dragen aan een duurzamer milieu.

Als u meer wilt weten over onze producten en services, kunt u altijd contact met ons opnemen.